Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Tineke Schouten Kinderen


Tineke Schouten Kind In Mij Tijd Voor Max Youtube Kind Lied Youtube

Catharina Agatha Maria Tineke Schouten Utrecht 12 juni 1954 is een Nederlands comédienne en cabaretière Ze heeft in haar theatervoorstellingen diverse typetjes neergezet als Lenie. Tineke Schouten kreeg twee dochters Stephanie en Sigrid Door haar drukke carrière kwam het moederschap wel eens op de tweede plaats Iets waar Schouten nu nog wel. Aan Tinekes succes leek in de eerste tien jaar van het millennium geen einde te komen Haar twintigste soloprogramma getiteld LOL Inclusive beleefde zijn première en op 15 januari 2009 mocht. Tineke Schouten en haar dochter In de serie katholieke familieverhalen een reportage over. Tineke Schouten 61 is voor de vierde keer oma geworden Haar oudste dochter Sigrid is vorige week bevallen van dochtertje Livia Alaïa De comediènne deelde een kiekje van de..


25 mei 2022 in De Harmonie LeeuwardenWe hebben het in dit land verschrikkelijk goed maar blijf. Tineke Schouten - Dubbel Theater aan het Vrijthof 82 subscribers 460 views 1..


Vanaf 15 november 2023 trekt Tineke Schouten de stoute schoenen aan en toert ze met haar nieuwe voorstelling. Tineke Schouten presenteert Dubbel haar 25e theaterprogramma. 25 mei 2022 in De Harmonie LeeuwardenWe hebben het in dit land verschrikkelijk goed maar blijf..


25 mei 2022 in De Harmonie LeeuwardenWe hebben het in dit land verschrikkelijk goed maar blijf. Tineke Schouten presenteert Dubbel haar 25e theaterprogramma Een prachtige mijlpaal voor deze cabaretière die we. Al jaren behoort Tineke Schouten tot de absolute top van het Nederlandse theatercabaret..



Tineke Schouten Kind Met Pop Youtube

Komentar